23.1.06

Odpri oči in se odjavi

Zamenjal sem webband (kva? prevod? ah, tist pas za privezat stran v desnem kotu). Tale ne pokriva opcije "flag" ampak za danes bo imeniten. Danes je namreč čudovit dan za spremembe. V nasprotju s tistimi, ki radi rušijo stvari tako, da se delajo, da so jim taiste reči všeč (ali pa se pridružijo partiji, da jo bodo spodkopali od znotraj) sovražnika raje napadem frontalno. A je to "open minded"? :))
Kakorkoli že, danes (v petek je bilo prepozno) je pravi dan za odjavo Dela. Mogoče bodo manj črni še kdaj na oblasti, pa se bom lahko potem hvalil in prilizoval. (Sploh pa berem cajtnge na internetu.) Tudi TV bi že odjavil, ampak je že doslej nisem plačeval.
Razlogi? Nič hudo političnega, ampak včasih je človek take volje ("tečen"), da samo sitnarjenje v osebnem krogu in teženje tistim, ki te že tako poslušajo ves čas, ni dovolj.
Ampak da ne bom vsega stavil na enega samega konja, naj povem, da mi je všeč tudi nova partija. Moj prjatu' Miha, zelo sposoben mlad menedžer, bi se moral vpisati. Potem se ne bi več vozil vsak dan v službo v Maribor k čisti multinacionalki, ampak bi delal v prestolnici in bi morda potem nekako privatiziral kaj (para)državnega ali šefoval v kakem merkatorju. Jaz bi bil pa namesto običajnega pisuna šef njegovega piarja in tisti, ki bi za svetovanje in marketinško dejavnost najel kako dobro firmo (beri: samega sebe, s.p.) in ji zaupal kak milijonski posel.

0 Comments:

Objavite komentar