10.1.06

Brrr, zebe

Mukec ima po tehtanju prejšnji teden slabih sedem kil in pol in kljub svojemu gastroezofagealnemu refluksu (še ena razlaga) nikakor ni več rahitičen. Lica sumo borca so dokaz, da se lepo razvijamo :) Ampak mulec mora tudi malo telovaditi in po dolgem premisleku sva se odločila za stajico, rabljeno, za 6 čukov, z Bolhe. Ker bi jo rada uporabljala kot pripomoček in ne kot hausarest, bo mladičkov čas v njej strogo odmerjen. Mali, plezaj!
Druge novosti: včeraj sem moral po hokeju skoraj vlomiti v bajto, ker na "šopu" ključev za smrduha ni bilo ključa od vrat. Lubica je telovadila, tašča in tast sta pa zaradi težav z dvd-jem (bemti, Tomaž, kdaj boš zrihtal tudi video?) zgoraj pri naju zatopljeno strmela v Punčko za milijon dolarjev (Čuka je pozneje zvilo, ko je Medvedka prilimala tamalo na poden, in je šel raje dol gledat poročila). Telefon je bil seveda odložen, zvonca pa nista slišala, in šele ko sem začel lučati kepe, ju je Čombe opozoril, da je pred vrati ledena skulptura.
Podobno primrznjen sem bil tudi danes zjutraj. V smrduhu ponavadi poslušam Val 202, ker je to edino, kar spodobno lovi montirani "radio". Ampak potem ko sem slišal napoved za Delo in je Lada Zei kar direkt povedala, da se poslavlja od radijske napovedi, ker so jo medijske pluralistične pizde (saj ne preklinjam vpričo familije, ne težit) odžagale, sem odvil do prve naslednje poslušljive postaje. Na Duru so predstavljali Roda Stewarta (vse najboljše, 61-letnik) in pupa za mikrofonom je povedala, da ni Škot, ampak Anglež, zato ker je rojen v Londonu. Lubica, tip, ki se rodi v škotski familiji ter navija za škotsko reprezentanco in Celtic, se lahko rodi tudi na Melmaku, pa bo še vedno Škot. Pih.

0 Comments:

Objavite komentar