11.4.06

Stran z rožicami!

V naši ljubki deželici se vsi spoznamo na vse. Da se ne bi prepirali, kdo bo potem o čem odločal, imamo imenitne, neomadeževane, razsvetljene in bistroumne politike, ki se vtaknejo v vsak drek. RTV se spreminja v leteči cirkus (kva, a zdaj bi pa svetniki radi še teden dni razmišljali? saj je tako vse zmenjeno, ne?), o oglasih za Slovenijo na CNN pa bi, kot kaže, razsojal kar zunanji minister. Mojster za vse tokrat pametuje, kaj bo všeč gledalcem. Slovenska turistična organizacija, ki je tudi vredna svojega denarja, spota recimo ne objavlja na svoji strani, da bi o njem kdo glasoval (vsaj iskanje z besedo "cnn" ne pripelje nikamor), in tudi (vsaj javno) ne sprašuje o njegovi ustreznosti strokovnjakov, ampak si raje pusti soliti pamet od politike. No, in kaj pravi Rupel:
"Škoda je, da spot ni boljši, če ga bo videlo veliko ljudi. To stane, Slovenija pa tudi ni last le dveh ali treh ljudi, ki delajo te spote, temveč je resna država, za katero si želimo, da bi bila čim bolje predstavljena. Tragedije ne bo, želim pa si izboljšanje spota in menim, da sem kvalificiran dati takšno mnenje ..."
Seveda, mojster za vse. Je pa naslov na 24ur popolnoma zgrešen. "Ruplu niso všeč rožice"? Ha ha, kva pa razvpita in vseprisotna Marjetica?

0 Comments:

Objavite komentar