18.5.06

Should he stay or should he go?

O odhodu Thierryja Henryja v Barcelono je govora vsaj toliko kot o njeni včerajšnji zmagi v Parizu. Barca? Okej, dobra ekipa, dober trener, ampak ta hip je tako priljubljena (kje ste, glory hunters?), da pravemu navijaču mora iti na živce ;) Včerajšnja tekma? Ah.
Torej, bo Henry šel? Tiho je bil do konca sezone. Če bi se že odločil, da bo ostal, bi to že bleknil, torej je bolj verjetno, da ima v glavi kaj drugega. Okej, v vsakem primeru bo vse jasno v par dneh. Saj razumem, da lahko z Barco osvoji več kot z Arsenalom in mimogrede igra še z mojstri skoraj svojega kova, ampak če spakira, je zame kljub toči golov na Highburyju en navaden trot. V Londonu je institucija in se lahko zapiše med nesmrtne, če ostane do konca kariere. Če gre, bo enako kot Vieira pokazal, da se mu fučka, v katerem dresu igra. V Barci bo pač še en superstar, ampak a bo zaradi tega kaj posebnega? Kaj veš, ena poškodba, pa si out in potem čakaš na penzijo na klopi kot Henke Larsson. Tip je včeraj zrežiral preobrat, ampak stavit grem, da bi zamenjal letošnja odličja za še kako sezono v Celticu, kjer bi igral in imel status žive legende. Ma, kva pa vem.

Update (19.5., 13.35). Car. Kar imejte tisto kanto za prvaka.

3 Comments:

Blogger jaka said...

kot barcin fan sem zelo vesel, da ni šel tja.

barca ne rabi arogantnega kretena njegovega kova...

13:50  
Anonymous Anonimni said...

jaka, z vsem dolžnim spoštovanjem - oziroma raje kar brez: henry ni "aroganten kreten", ampak eden najbolj prijaznih, inteligentnih, šarmantnih in dostopnih nogometasev Evropi. In skromnih tudi. Pa se dober kapetan je (čeprav bi lahko Barci dal vsaj en gol). In zdaj vsaj vemo, koliko je cena za to: 130.000 funtov na teden do 2010.

15:49  
Blogger jaka said...

S svojimi izjavami po tekmi je zatrjevano še enkrat znova dokazal...

12:50  

Objavite komentar