4.5.06

Pokojniki

Na Delu so se jim sesuli blogi. No ja, reči bi bilo treba, da jim je nekdo pri tem pomagal (preberi enega od povzetkov zgodbe). Blogisti se zdaj sprašujejo, ali bodo avtorji pocvirnali drugam ali kva. Ne bi bilo neumno, čeprav jeze, ko se ti zbriše kup vpisov, ki si jih pacal skupaj več mesecev, ne more ravno pregnati čez noč. Jaz bom še nekaj časa malo tečen na Bloggerju, čeprav v ozadju praskam po Wordpressu. Preselil se bom, ko mi bo uspelo prenesti stare vpise in ko bom našel spodobno temo, s katero bom lahko zamenjal tisto ogabo, s katero pri Wordpressu začneš.
P.S. Sicer pa se je treba danes spomniti maršala. V večna lovišča, od koder nas gleda, je odšel pred natanko 26 leti. Če se tega dne še spomniš, nisi več mlad, dragi bralec.

2 Comments:

Anonymous Anonimni said...

Rešitev? Paralelka: stvari z bloggerja s copy in paste prekopiraš na wordpress, tam pa spremeniš "temo" ali kako se že reče, in ekola. Ja, seveda je okorno, vendar vseeno :) okorno bo samo nekaj časa.

20:04  
Blogger Trinajst said...

Ma ja, saj Wordpress ima celo importer za vnose z Bloggerja, ampak če je človek zagamana devica, je vse skupaj malo težje. Nobena tema ni dovolj lepa, treba se je še malo poigrat s css-om, angleško verzijo aplikacije je treba prevest (nekdo se je tega že lotil, ampak bolj na pol in rezultat je, hm, nepopoln) pa še kaj ... No ja, tja do poletja pa morda še kaj bo ...

06:50  

Objavite komentar